TJ Blue Sharks Brno - SK Jihlava B 2:3

20.03.2011 19:32

Třetiny: 0:0, 0:1, 2:2

Střely: 23:23

Branky:

  • Aleš - střelu (nevím koho) vyrazil brankář Jihlavy jen nad sebe a míček padající do branky pojistil dorážkou dobíhající Alda (1:3)
  • Aleš - v power play střílel Alda od modré a jeho střelu po zemi si jihlavský brankář zvedl pod horní tyčku (2:3)

 

Dneska bylo nasazení v pořádku a přestěhování Aleše do beku se osvědčilo - dal dva góly, podporoval útok a hrál bezvadně. Jinak tradičně tlak a kupa šancí, ale kde nic tu nic. Mít tak ještě jednu třetinu, věřím, že bysme výsledek otočili. Takhle jsme snižovali na 2:3 půl minuty před koncem a to už bylo pozdě. Celkově to byl celkem dobře odehranej zápas nebýt arcichyb R.H. Především ta v naší přesilovce, při které vyslal do brejku útočníka Jihlavy byla i na naše poměry nevídaná a bohužel ne jediná. Že by přemotivovanost? Taky Zbyškovy vyhraný vhazování v utočným pásmu přímo na hokejku se musí řešit jinak. To jsou šance jako hrom a jejich neproměňování se v naší situaci nemůžeme dovolit.

No nic, měli jsme šanci si zajistit play - off a tu jsme prodrbali. Pořád ale není nic ztraceno a musíme zkusit urvat body někde jinde. I když teď už to bude sakra náročný...