TJ Blue Sharks Brno - HBC Ideal Okno Seals Brno 5:3

05.03.2011 13:23

Třetiny: 1:2, 0:1, 4:0

Střely: 34:38

Branky:

  • Aleš - Tomáš L. šel s Aldou sám na brankáře. Tomáš to zkusil vzít na sebe a vystřelil do betonů brankáře, od kterých se naštěstí míček odrazil před volného Aleše, který už neměl problém dorazit do prázdné branky (1:2).
  • Zbyšek - dostal přihrávku zpoza branky od Franty a z kruhu rychle zametl míček do branky mezi nohama brankáře Sealsů (2:3).
  • Zbyšek - velká paráda od Petera. V oslabení vyhodil přes všechny čáry, nadzvukovou rychlostí ztrapnil obránce hostí a po tuhém boji přihrál zpoza branky mezi kruhy stojícímu Zbyškovi, který nezaváhal (3:3).
  • Peter - při naší přesilovce 3 minuty před koncem vystřelil Ríša od modré, brankáři míček vypadl k volnému Peterovi, který už jen doklepl do prázdné branky (4:3).
  • Aleš - hráči Seals zkusili power play, ale po zmatku v našem pásmu přihrál Tomáš L. Alešovi, který se na půlce uvolnil a běžel sám na branku. Naštěstí si včas všiml, že branka je prázdná, nenasadil k backhandové kličce a pohodlně potvrdil naše vítězství (5:3).

 

Dvě třetiny to s náma vypadalo všelijak, ale ubráněná přesilovka na konci druhé třetiny nám dodala na síle a ve třetí už jsme byli lepší a začali jsme dávat góly. Po rychlém snížení na 2:3 a po krásné práci Petera a vyrovnávací brance Zbyška v oslabení už byli Seals trochu načnutí, ale až rychlé využití přesilovky 3 minuty před koncem překlopilo výsledek na naši stranu. Gól do prázdné branky už byl jen sladkou tečkou za bojovným výkonem.

Pochvalu zaslouží oba Tomášové, kteří jako nováčci rozhodně nezklamali a ukázali, že budou přínosem do dalších zápasů.

 

Chválíme taky útočníka soupeře za fér jednání, když s rozbitou bradou přiznal zásah míčkem a změnil tak rozhodnutí rozhodčích, kteří se chystali vylučovat za hru vysokou holí. Přejeme brzké uzdravení...