TJ Blue Sharks Brno - HBC Flyers Jihlava 0:6

20.11.2010 19:50

Třetiny: 0:2, 0:1, 0:3

Střely: 26:36

Branky:

  • Ríša - jen další vlastenec do jeho bohaté sbírky. Nevím, proč to dělá, ale začíná to být trochu moc okatý (0:1)

 

Zápas dobrej tak akorát na nasrání. Opět se ukázalo, že proměňování šancí opravdu není naše silná stránka. Peter zazdil nájezd hned na začátku, při naší povedené přesilovce se neujala ani jedna ze tří tutovek a smutnou třešničkou byla Zbyškova megašance snížit na 1:3. To by ale musel střílet do prázdné branky rychleji a nečekat až se do ní stačí vrátit brankář Jihlavy. Dvě třetiny se zdálo, že bysme mohli i něco uhrát, ale třetí třetina už byla hodně odevzdaná a po čtvrtým gólu už to bylo jen čekání na konec.

Ještě nejde nezmínit amatérskou práci rozhodčích z Olomouce. Při druhém gólu zazvonil míček o horní brankovou konstrukci, podle rozhodčího v  brance, což je vzhledem k umístění síťky po celé šířce i výšce branky dost prapodivná skutečnost a ani sám střelec nám v tom moc jasno neudělal (fair play?). Bylo toho víc, ale kdo hrál v Olomouci, tak asi tuší...člověk si někdy připadá jak pokusnej králík.

Zmínit taky musíme hereckou etudu útočníka Jihlavy v první třetině, po které byl vyloučen náš obránce. Na fotbale by to možná někdo ocenil, ale tady...ne děkujeme.

Aby bylo jasno, Flyers byli jasně lepší a vítězství si zasloužili a i kdyby rozhodčí pískali sebelíp, tak by to na výsledku nic nezměnilo. Jen bychom byli rádi, aby si zúčastnění uvědomili co bylo špatně a poučili se pro příště.