HBK Kyjov - TJ Blue Sharks Brno 1:2

17.11.2010 14:00

Třetiny: 0:1, 0:0, 1:1

Střely: 28:20

Branky:

  • Franta - Peter vybojoval míček a přihrávkou našel v pásmu Frantika, který prostrčil míček pod vybíhajícím gólmanem (0:1).
  • Franta - Peter vybojoval míček a přihrávkou našel v pásmu Frantika (fakt skoro to stejný), který tentokrát vystřelil. Zprvu to vypadalo na úspěšný zákrok kyjovského brankáře, ale nakonec se míček došoural až za brankovou čáru  (0:2).

 

Tohle byl příběh o tom, jak uplést z hovna bič. Kyjov lítal jako smyslů zbavený, ale v koncovce se nedokázal prosadit, zatímco my dali ze čtyř šancí dva góly a celý zápas po Prešovsku betonovali. A když domácí nedokázali dát gól ani v četných přesilovkách (i 5 na 3), mohli jsme se nakonec radovat z důležitých 3 bodů. Každopádně musíme uznat, že naše vítězství  nebylo úplně zasloužené (ale komu to vadí?) a že jsme si zřejmě vybrali štěstí za naše dosavadní těsné prohry. Kyjov na nás v letošní sezóně nebude vzpomínat v dobrém...

 

Nutno ještě dodat, že naše hra dozadu byla bez velkých chyb (i když pod stálým tlakem), zatímco obrana Kyjova (včetně brankáře) moc nepřesvědčila.